TASTEFULL DELIVERY

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1058 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tastefull Delivery. Meer weten? Ontdek meer

4 okt 2022 om 18:51 Lekker op tijd bezorgd en ook mega heerlijk, ben hartstikke tevreden
3 okt 2022 om 11:06 Voorheen altijd lekker totdat deze tent van eigenaren zijn gewisseld. Pizza zo droog als een cracker, opmerkingen worden genegeerd en bezorging duurt gemiddeld een anderhalf uur. Laatste keer dat wij hier besteld hebben.
1 okt 2022 om 10:04 Ordered 1 large one small pizzas. Get 2 smalls. The rest ok.
24 sep 2022 om 23:45 Alweer een heerlijke maaltijd, ook heel snel bezorgd. HEEL BLIJ !!!
24 sep 2022 om 0:02 Super bedankt,het was heerlijk.
23 sep 2022 om 9:56 Niet wat ik besteld had, is gewoon afgeleverd. Eten was koud en droog!! Jammer. 2 x penne pasta carbonara. Ik kreeg 2x spaghetti carbonara
18 sep 2022 om 16:24 Ik heb hier 4 pizza’s besteld en deze nooit gekregen. Heb meerdere keren ook gebeld waarbij gewoon tegen me geschreeuwd wordt en heel onverstaanbaar schreeuwt dat die geen idee heeft waar mijn bestelling is. Nooit mijn eten ontvangen. Schandalig.
18 sep 2022 om 12:23 Slecht verzorgt, kruiden wat niet vermeld staat, patat in een dichte verpakking Droge kip zonde
17 sep 2022 om 2:54 Pizza was niet goed gebakken, zacht, smaak was niet lekker, bezorgtijd langer dan een uur
7 sep 2022 om 21:56 Heerlijk eten
3 sep 2022 om 4:07 Microwave food, waste of money
16 aug 2022 om 10:12 Binnen een halfuur bezorgd. Vriendelijke service en het eten is zoals altijd goed. Ook niet te duur!