TASTEFULL DELIVERY

TASTEFULL DELIVERY I chose the most healthy // Ho scelto il migliore!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1002 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tastefull Delivery. Meer weten? Ontdek meer

16 mei 2022 om 13:49 we bestellen daar niet meer, pizza's waren niet onze smaak.
26 apr 2022 om 9:48 Eten was weer lekker, zoals altijd! En 1000e review, wat een feest.
22 apr 2022 om 18:34 Was snel bezorgd dat is mooi, maar het eten de pasta's prima maar als je extra ham kiest wat wordt het dan overdreven veel zeg. De extra's kan je wel weglaten is meer om te verdienen zo.
2 apr 2022 om 19:06 The worst pizza I have ever eaten.
1 apr 2022 om 2:24 Voor 25 euro 2 cheeseburger menu’s besteld. Burger was simpel en de patat was slap en leek uit oud vet te komen. Is het geld bij lange na niet waard Ik zou er nog geen 5 euro voor betalen eerlijk gezegd. Bezorger was wel prima
28 mrt 2022 om 3:18 Perfect ;)
20 mrt 2022 om 21:43 Top
15 mrt 2022 om 10:18 Krijgt goede recensies, maar de pizza’s vallen erg tegen.
24 feb 2022 om 15:30 Heerlijke pizza!
21 feb 2022 om 15:48 The food was good and warm. However, delivery took 1.5 hours after the order. Considering the weather condition I hope this is a one-time issue.
13 feb 2022 om 1:09 Heerlijk eten snel bezorgd en warm eten ontvangen bezorger was super vriendelijk zeker een aanrader
2 feb 2022 om 22:22 Top!