TASTEFULL DELIVERY

TASTEFULL DELIVERY I chose the most healthy // Ho scelto il migliore!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 890 beoordelingen
6 mei 2021 om 9:20 Slechtste pizza die er is Pizza was Koud en Rauw Als je dan contact neemt met het bedrijf wordt je uitgemaakt voor leugenaar en willen ze niets doen Als je belt nemen ze op me "YO" en zeer ongeïnteresseerd Pizza heb ik terug gebracht
29 apr 2021 om 13:03 Zeker een aanrader !
28 apr 2021 om 0:30 WAT EEN K3nker zaak Wij hebben deze zaak gesproken en nog nooit zo een slechte ervaring gehad op dit platform! Wij miste de helft van de bestelling en de rest was koud! Verschrikkelijke ervarinf gehad op een platform waar ik graag eten bestel. Ik vind
18 apr 2021 om 3:49 Er was iets verkeerd geleverd. Ik heb gebeld en ze hebben het heen snel keurig opgelost. Eten was ook goed
7 apr 2021 om 17:55 slechtste eten ooit. kapsalon zonder sauzen, groenten waren apart in een bakje. lange bezorgtijd. geen vorkjes bij. nooit meer!
7 apr 2021 om 17:06 Eten was koud proefde nergens naar Je betaald zo duur voor een portie calamaris Maar je krijgt maar 6 stuks en dan krijg je nog calamaris wat ze bij bas van de heiden kopen in de vriezer Pizza shaorma was koud en proefde nergens naar zonde van me geld
3 apr 2021 om 15:06 Was snel klaar en lekker warm heerlijk
3 apr 2021 om 10:11 Heel aardig personeel, en lekker eten, vorige keer was er een klein foutje, kreeg ik nu gratis tiramisu. Te leuk!
30 mrt 2021 om 21:55 Was weer heerlijk